Horeca apparatuur

Horeca apparatuur

Bierkoeler

  • Bruto inhoud van 85 l
  • Capaciteit: 48 flessen van 0,33 l of 140 blikjes van 0,25 l
  • Afmetingen (hxbxd): 83x56x56 cm
  • Temperatuurbereik van 0° tot 10°
  • Makkelijk te verrijden
  • Stopcontact benodigd

€ 25,- per dag

(€20,66 excl.)

Biertap

  • Goed voor 60 glazen per uur, 1 glas per minuut
  • Dit is wel afhankelijk van de omgevingstemperatuur
  • Inclusief afschuimer, spoelbak en glazenborstel!
  • Niet geschikt voor grote groepen

€ 50,- per dag

(€41,32 excl.)

Fust bier

zie boven

Koelkast klein

  • Bruto 130 l
  • Ongeveer 140 blikjes van 0,33 l
  • Voorzien van ledverlichting
  • Temperatuur 0° – 10° instelbaar
  • Afmetingen (hxbxd) 87x60x49 cm

€ 30,- per dag

(€24,79 excl.)

Bierglas

  • Glasbreuk is € 1,50 per glas

€ 0,20 per glas

(€0,17 excl.)

Meest gestelde vragen

  • Binnen 24 uur nemen wij contact met u op om de details door te nemen
  • De opdracht wordt bevestigd
  • Betaling vindt plaats bij ontvangst van de goederen
  • Betaling kan contant,  via Tikkie of mobiele pin
  • Bij afname van goederen zal een borg betaald dienen te worden. Deze is gesteld op 50% van het factuurbedrag, met een minimum van € 75,-.
  • Binnen Den Bosch € 15,- daarbuiten in overleg.
  • Nee, tijdens de huurperiode is de huurder volledig verantwoordelijk voor eventuele schade en / of diefstal van de gehuurde spullen.

Wij zijn altijd telefonisch ( 06-45195089 )  te bereiken om u  te ondersteunen

  1. : Spoel het glas met koud en helder water. Het koelt je glas en maakt het mooi schoon. Essentieel voor een perfect eindresultaat
  2. Om te beginnen met tappen moet je het eerste beetje bier wat uit de kraan komt laten lopen. Dat is een fractie van een seconde, houdt nu het glas onder een hoek van 45 graden onder de tapkraan. En vervolgens weer langzaam recht. Het levert je straks een mooie en stevige schuimkraag op. En dat wil je, want daardoor smaakt je bier veel lekkerder. De schuimkraag zorgt ervoor dat er geen zuurstof bij het bier komt, waardoor de smaak lekker fris blijft
  3. Sluit de tapkraan met een beweging
  4. Pak dan de afschuim spatel en let op het schuim, je moet namelijk met het schuim mee afschuimen en het liefst in één beweging. Doe dit meteen na het tappen terwijl het bier nog ‘aan het bij trekken’ is. Onthoud wel dat je de spatel in het bekertje terug moet zetten, hygiënisch te werk gaan is immers belangrijk. Ververs het water in het bekertje ook regelmatig
  5. Serveer het biertje